heerlen-landgraaf

testwerkzaamheden door prorail: in de nachten van 1 t/m 8 december

De komende nachten werkt ProRail ten behoeve van de elektrificatie bij u in de buurt aan het spoor. Omdat u dichtbij woont, heeft u daar mogelijk last van. Daarom houden we u graag op de hoogte van deze werkzaamheden, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Elektrificatie Landgraaf-Herzogenrath

Binnenkort start de laatste fase van de werkzaamheden ten behoeve van de elektrificatie van de spoorlijn Landgraaf-Herzogenrath. In de nachten van 1 tot en met 8 december worden er testwerkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden omvatten naast systeemtesten ook treinrittesten. De systeemtest wordt uitgevoerd in de nacht van 1 op 2 december. De treinrittesten in de nacht vanaf 2 op 3 december tot en met de nacht van 7 op 8 december, of zoveel korter als mogelijk. ProRail werkt vaak ‘s nachts of in het weekend, omdat er dan minder of geen treinen rijden.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met ProRail.  Dat kan via www.prorail.nl/contact . Of bel 0800 – 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Voor de volledigheid vindt u hieronder de brief die ProRail huis-aan-huis heeft verspreid aan de omwonenden aan het spoor.